Rezultatele intermediare ale Admiterii-2022

Dragi viitori studenți ai Universității Tehnice a Moldovei! Iată că, împreună, facem un mare pas înainte. Comisia de Admitere a UTM a examinat dosarele înregistrate și adresează sincere felicitări candidaților care au reușit să depună actele și astăzi își pot regăsi numele în lista rezultatelor intermediare ale sesiunii de bază a Admiterii-2022, fiind înmatriculați la una din specialitățile pentru care au optat în cererea de admitere. Bine ați venit în marea familie a UTM, dragii noștri!

 Vă amintim: dacă ați depus actele online sau în copii, acestea au fost deja procesate și urmează să faceți doar un singur pas ca să deveniți studenți ai UTM – să depuneți actele în original.  Începând de mâine, 3 august 2022, până pe data de 6 august 2022, urmează etapa depunerii actelor în original, astfel ca pe 7 august 2022 Comisia de Admitere să poată anunța deja rezultatele finale ale sesiunii de bază a Admiterii-2022 la UTM.

Pentru a vizualiza rezultatele intermediare ale Admiterii-2022 la UTM, accesați următorul link: https://admitere.utm.md/licenta/rezultate-admitere/

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU