Admiterea-2022. A rămas o singură zi ca să depuneți dosarele de concurs pentru admiterea la UTM

Dragi candidați la studii! A rămas o singură zi, în care aveți posibilitatea să depuneți dosarele de concurs pentru admiterea în sesiunea de bază, 2022, la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Puteți depune dosarele de concurs până la finele zilei de azi, 2 august 2022, iar rezultatele preliminare vor fi anunțate mâine, 3 august 2022, pe https://admitere.utm.md/licenta/rezultate-admitere/ .

Vă așteptăm cu drag!

Pentru înscrierea la concursul de admitere, învățământ superior de licență (ciclul I), veți depune setul de acte anunțat anterior: https://admitere.utm.md/licenta/acte-necesare-ciclul-1/

Vino să devii inginer!

Inginerii creează Viitorul!

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU