Admiterea-2022. Fiți la curent cu oferta de studii a UTM!

Dragi absolvenți de liceu! Vă aflați acum în pragul unei mari provocări – alegerea destinului profesional. Vă suntem alături în această alegere și vă încurajăm să deveniți studenți ai Universității Tehnice a Moldovei  – unica instituție de învățământ superior ingineresc din țară! Aici veți găsi o stare propice pentru studii, creativitate, inovare și libertate a spiritului.

Dacă vă fascinează ingineria electrică, energetica, calculatoarele şi tehnologiile informaţionale, telecomunicaţiile, construcțiile, arhitectura şi urbanismul, cadastrul, designul industrial, dezvoltarea de jocuri, transportul auto, construcţia de maşini, alimentaţia publică, tehnologia vinului şi a produselor alimentare, viticultura, horticultura sau medicina veterinară, UTM este locul cel mai potrivit pentru a vă începe cariera de inginer. Amplasată în 4 campusuri în diferite zone ale Chişinăului (Centru, Râşcani, Botanica, Petricani), UTM reprezintă un adevărat sistem educațional, constituit din 12 facultăți cu peste 70 de specialități la ciclul licență și peste 40 programe de master. În sălile de curs și în laboratoare vă așteaptă profesori entuziaşti, recunoscuţi pe plan naţional şi internaţional, nerăbdători să vă îndrume să faceți cele mai interesante descoperiri în domeniul care vă pasionează.

Inginerii creează Viitorul!

https://admitere.utm.md/licenta/fii-la-curent/

https://admitere.utm.md/licenta/calendar-admitere/

https://admitere.utm.md/licenta/acte-necesare-ciclul-1/

https://admitere.utm.md/wp-content/uploads/2022/06/Regulament-Licenta-2022.pdf

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU