Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Admiterea-2022. Lansare Program de Masterat „Design Vestimentar și Textil”

Universitatea Tehnică a Moldovei în colaborare cu ZIPHOUSE Fashion Innovation Hub anunță lansarea unui NOU program de masterat profesional în cadrul Facultății de Design – „Design Vestimentar și Textil”.

Programul de Masterat Profesional „Design Vestimentar și Textil”, va fi lansat în premieră în luna septembrie a anului 2022, cu scopul de a răsturna conceptele clasice ale  industriei de modă trdiționale, oferind studenților posibilitatea unică  de inițiere în noul curs de dezvoltare a industriei de modă mondiale prin studierea modei etice, digitale și a designului ecologic și circular.

Pe durata a doar 1,5 ani a programului inovativ de masterat studenții vor studia alături de cei mai buni experți ai industriei:

– Sistemele informaționale în Design

– Modelarea și Prototiparea 3D

– Inovații în Biodesign, materiale și îmbrăcăminte inteligentă

– Sustenabilitate și producție circulară

– etc.

Modelul inedit al studiilor va antrena viitori profesioniști în domeniul design-ului și al textilelor inovative, cu posibilități de angajare la companii internaționale ce țin cont de importanța dezvoltării durabile a industriei.

După absolvire, studenții vor putea activa în:

 – designul modei sustenabile

– designul de textile și materiale

– robotică soft și printare 3D

– utilizarea datelor de tip open-source în design

– managementul modei actuale

Acum cei interesați pot obține una dintre cele mai actuale Profesii ale Viitorului și să devină schimbarea în Industria Fashion!

 Perioada de admitere: 25 iulie – 2 august.

Detalii admitere: https://admitere.utm.md/masterat/

Acest program este realizat de Universitatea Tehnică a Moldovei, sprijinit de ZIPHOUSE Fashion Innovation Hub, cu suportul Programului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI