Studenții UTM Valeria GURANDA și Marcel ZACUȚELU – câștigători ai „Premiului Laureatului Francofon”

Valeria GURANDA și Marcel ZACUȚELU, studenți ai Filierelor Francofone  Informatique” (Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică) și, respectiv, „Technologies alimentaires” (Facultatea Tehnologia Alimentelor), Universitatea Tehnică a Moldovei, au devenit câștigători ai concursului AUF „Premiul Laureatului Francofon”.

Concursul „Premiul Laureatului Francofon” a fost lansat de către Agenția Universitară a Francofoniei din Europa Centrală și Orientală, prin intermediul Biroului Național AUF-Moldova și  reprezintă una din acțiunile de bază ale Planului Național AUF-Moldova, prin care AUF își propune să premieze cei mai buni studenți ai formărilor francofone din universitățile din Republica Moldova, membre AUF.

Evaluarea candidaților a fost efectuată în baza dosarelor prezentate și a interviului oral,  printre criteriile de evaluare principale fiind reușita academică, nivelul de cunoaștere a limbii franceze, implicarea în activitățile AUF și în activități extracurriculare etc.

Pentru cei doi studenți câștigători Parisul a devenit realitate! Ei vor beneficia de un sejur în capitala Franței în perioada 15-19 august 2022.

Mult succes și realizări frumoase în continuare, dragii noștri!

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU