UTM a primit certificatul de acreditare a programului de formare profesională continuă Psihopedagogie (Strategii de predare-învățare-evaluare)

În baza deciziei Consiliului de conducere al ANACEC, Instituția Publică Universitatea Tehnică a Moldovei a primit certificatul de acreditare a programului de formare profesională continuă Psihopedagogie (Strategii de predare-învățare-evaluare) (10 credite), forma de organizare cu frecvență, pentru o perioadă de 5 ani.

Decizia Consiliului de conducere al Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare nr. 53 din 28 aprilie 2022 cu privire la rezultatele evaluării externe a calității programului de formare profesională continuă Psihopedagogie (Strategii de predare-învățare-evaluare) (10 credite), forma de organizare cu frecvență, a survenit în urma examinării Raportului final de evaluare externă a calității programului de studii de către Comisia de profil în domeniul formării profesionale continue, care a validat rezultatele evaluării externe și a propus acreditarea programului de studii respectiv pentru o perioadă de 5 ani.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU