UTM ORGANIZEAZĂ CURSURI LA „DESENUL ARTISTIC”

Tinerii ambițioși și talentați, care aspiră să-și urmeze studiile la una din specialitățile  „Arhitectură”, „Design industrial”, „Design vestimentar industrial”, „Design interior” din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, vor avea posibilitatea să-și ajusteze aptitudinile creative în cadrul cursurilor la Desenul artistic organizate de UTM, în campusul academic Botanica, corpul de studii nr. 9, aula 334.

Timp de 2 săptămâni, în perioada 4 – 16 iulie 2022, viitorii studenți vor beneficia de o pregătire la proba de aptitudini la Desenul artistic  din partea profesorilor UTM. Studiile vor demara pe 4 iulie, cursul având o durată de 72 de ore în total. Taxa de studii – 550 lei.

Doritorii vor depune personal cererile de înscriere pe adresa: str. Studenţilor, 9/9, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al UTM.
Informații la tel. 060302053

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI