Rectorul UTM Viorel BOSTAN și prorectorul Dinu ȚURCANU, premiați cu Diplome de Excelență la IT MOLDOVA AWARDS GALA

În cadrul IT MOLDOVA AWARDS GALA, Universitatea Tehnică a Moldovei a ieșit în evidență prin premierea cu Diplome de Excelență la categoria „EDUCAȚIE – formarea generațiilor de viitori antreprenori IT” a două personalități remarcabile în domeniu – a rectorului UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, și a prorectorului Dinu ȚURCANU, responsabil de domeniul informatizare, relația cu mediul socioeconomic, imagine și comunicare.

Este un premiu foarte special pentru UTM, mai ales acum, în perioada în care activitatea IT&C este una de importanță crucială! O apreciere foarte importantă, decernată în cadrul unui eveniment unic, conceput, în premieră, pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale actorilor ITC din Republica Moldova, care aduc o contribuție semnificativă la economia națională, fiind remarcabile exemple de urmat.

Drept răspuns, dl rector și dl prorector au mulțumit pentru nominalizare organizatorilor, în persoana dnei Raluca VOIVOZEANU, și au afirmat că vor munci și în continuare cu aceeași motivație, astfel ca UTM să formeze ingineri de calitate – absolvenți care Creează Viitorul.

Festivitatea de premiere a fost precedată de un panel de discuții, în cadrul căruia reprezentanții UTM, rectorul Viorel BOSTAN și prorectorul Dinu ȚURCANU, alături de Catolina BUGAIAN, CEO Moldcell, au abordat importanța educației, dar și a parteneriatelor cu companiile IT din țară în scopul formării absolvenților IT-iști, atât de necesari pieței muncii. Panelul de discuții s-a încadrat perfect în activitatea evenimentului organizat de PRIAevents și ATIC, în parteneriat cu FinComBank S.A. – Gala IT a Moldovei și Digital Conference, desfășurat pe 3 iunie, la Tekwill.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU