MOD Engineering SRL: perspective de angajare pentru studenții programului „Tehnologia construcțiilor de mașini”

În perspectiva realizării stagiilor de practică și angajării în câmpul muncii, un grup de studenți de la programul de studii „Tehnologia construcțiilor de mașini”, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi (FIMIT), Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) a efectuat o vizită de documentare la compania cu capital străin MOD Engineering SRL (Italia).

În cadrul dialogului cu directorul general „MOD Engineering”, Franco POLESELLO, studenții au fost impresionați să afle că MOD Engineering SRL, specializată în proiectări de produse și utilaje, în special proiectarea motoarelor pentru nave maritime, aeronave, motoare industriale și transmisii mecanice, întrunește specialiști  de marcă în domeniile proiectării motoarelor navale, aeronautice, industriale şi transmisiilor mecanice; modelării solide know-how în parametrii 3D a sistemelor de izolare termică, de turnare și forjare a metalelor, automatizare etc., prezentând astfel perspective de vis atât pentru studenți, cât mai ales pentru absolvenții de mâine ai FIMIT-UTM.

Felicităm compania MOD Engineering, care împlinește 10 ani de activitate în Republica Moldova!

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU