Mult succes la BAC, dragi liceeni!

Împreună cu cei peste 450 de liceeni, care în anul curent au ales să se pregătească pentru examenele de Bacalaureat la Universitatea Tehnică a Moldovei, astăzi încheiem, iată, acest frumos capitol și suntem mândri de faptul că, alături de profesorii cu renume ai UTM, am putut contribui la o recapitulare temeinică a materiei de studii pentru susținerea cu succes a examenelor de maturitate la matematică, chimie și informatică.

În acest scop am pus la dispoziția liceenilor vestitele aule spațioase și moderne din campusul Râșcani al UTM. Blocul nr. 5, Facultatea Tehnologia Alimentelor (str. Studenților, 9/9) a găzduit cursurile  de pregătire la matematică, avându-l la catedră pe cunoscutul profesor Ana COSTAȘ și Ion JARDAN, precum și cursurile de chimie, sub egida îndrăgitului profesor Iurie SUBOTIN. În blocul nr. 3, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică (str. Studenților, 9/7) s-au desfășurat cursurile pregătitoare la informatică, predate de unul dintre cei mai tineri profesori ai UTM – Ernest BÂTCĂ.

A fost bucuria noastră să constatăm o prezență dinamică a interesului vostru pentru această ofertă, cifra accesărilor din chiar primele zile ridicându-se la ordinului miilor. Iar despre popularitatea acestor cursuri, devenită tradițională de ani buni, ne vorbește și de astă dată paleta geografică extinsă a raioanelor și localităților țării din care provin aspiranții acestor cursuri.

„Alegerea de a se pregăti de examenele de BAC anume la UTM este expresia unei mari încrederi din partea liceenilor, dar și a responsabilității ce ne revine nouă ca instituție. Aceste cursuri le deschid calea spre facultatea și implicit domeniul profesional spre care aspiră”, a declarat Radu MELNIC, directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, unul dintre inițiatorii și animatorii cursurilor pregătitoare la UTM.

Domnia sa a apreciat și efortul celorlalți membri ai echipei Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră implicați nemijlocit în organizarea și buna desfășurare a cursurilor: Natalia ȘESTENCO, Natalia PROCOPENCO și Sandu GORIȚĂ.

Dragi liceeni! Noi vă mulțumim pentru încrederea de a vă pregăti pentru examenele de bacalaureat împreună cu UTM și vă transmitem în continuare susținerea și încurajarea noastră fierbinte de a face față cu brio sesiunii de BAC din acest an. Vă așteptăm în marea familie a UTM și după susținerea BAC-ului, deja în calitate de studenți!

Programul de pregătire pentru examenele de Bacalaureat se înscrie în cadrul acțiunilor organizate de Universitatea Tehnică a Moldovei pentru a crește reușita absolvenților de liceu. Prin dedicația și profesionalismul profesorilor săi, UTM dorește să contribuie la obținerea unor rezultate notabile de către absolvenții din țară, dar și să motiveze elevii să studieze și să îndrăgească obiectele STEM.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU