Caravana UTM a ajuns la Sângerei

Caravana Universității Tehnice a Moldovei a ajuns, astăzi, în raionul Sângerei.

Echipa constituită din Radu MELNIC, directorul Centrului Consiliere și Orientare în Carieră, însoțit de către vicedirectorul CCOC Natalia ȘESTENCO și profesorii Violina POPOVICI și Roman GRIȚCO, a vizitat liceele teoretice „Olimp” și „Mihai Eminescu” din centrul raional Sângerei, precum și Liceul Teoretic „Alexandru Agapie” din satul Pepeni și Liceul Teoretic „Ion Creangă” din satul Rădoaia.

Invitând elevii la studii în fascinantele domenii ale ingineriei, reprezentanții CCOC le-au prezentat oferta de studii a UTM, subliniind că în cadrul celor 9 facultăți ale Universității mii de tineri se conving ce este arta ingineriei în realitate și în ce măsură tehnologia și inovația pășesc larg în domeniile de profil ale UTM. Totodată, UTM-iștii i-au impresionat pe liceeni cu detalii despre mobilitățile academice, stagiile de practică sau curiozități din activitățile extracurriculare, trezind astfel interesul lor față de studiile la UTM.

„Veniți cu încredere la UTM – unica instituție de profil tehnic-ingineresc din Republica Moldova! Inginerii creează Viitorul!” – a fost mesajul către studenții de mâine ai UTM.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU