,

Cuplurile UTM-iste omagiate de Ziua Familiei

O frumoasă tradiție la UTM: Familiile UTMiste omagiate de Ziua Familiei.

Inițiativa CS al salariaților UTM de a organiza sărbătoare pentru cuplurile UTMiste de Ziua Familiei continuă si in anul 2022.

La data de 16 mai, președintele Comitetului Sindical al salariaților UTM, Viorica URSU, conf. univ., dr., alături de șefii de subdiviziuni: Pavel NISTIRIUC, decanul FET și Dorin TROFIMCIUC, șef Direcție Tehnica, și de președinții BS FET – Serafima SOROCHIN, BS DT – Ana MARCHITAN și BS DSAS – Elena TERENTII au felicitat familiile UTMiste, membri de sindicat, care anul acesta au împlinit jubilee.

Familia este „nucleul” societății, de care depinde dezvoltarea, dar în special existența întregii societăți! Familia reprezintă dragoste și iubire, respect reciproc, susținere și mobilizare, înțelegere și respectarea dreptului fiecăruia la libertate, copilărie și educație sănătoasă. Familie este locul sacru unde se întâlnesc mai multe generații, unde se formează tradiții, unde împreună se bucură si plâng.

Anul acesta au fost felicitate:

  • Familia COJUSNEANU Svetlana si Boris (BS DSAS – 35 de ani de căsătorie);
  • Familia GRITCO Maria și Roman (BS FET – 15 ani de căsătorie);
  • Familia ȘCHIOPU Ana si Igor (BS DT – 10 ani de căsătorie).

Cuplurile sărbătorite au primit cadouri și diplome de onoare!

Să fiți fericiți alături de cei dragi, să păstrați puritatea și sinceritatea relațiilor în sânul familiei, casa să vă fie plină de zâmbete, bucurii și frumoase amintiri. Iar iubirea, susținerea, belșugul, bunăstare și prosperitatea să vă însoțească toată viața!

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU