Un strop de lumină, din inimă, pentru refugiații din Ucraina cazați în căminele UTM

În pragul sărbătorilor de Paști, Rotary Club Chișinău Triumph, administrată de cuplul Alexandru și Margarita ROBU, a venit să aducă un strop de lumină, din inimă, pentru refugiații din Ucraina cazați în căminele Universității Tehnice a Moldovei.

 Darurile constând din produse alimentare, de igienă și pentru copii, pături și plapume au fost transmise spre distribuire Direcției Sociale și Activități Studențești.

Vădit emoționat de această manifestare de solidaritate, de ajutoarele acordate şi gândurile bune pornite din inimă, dl Radu MELNIC, directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UTM – CCOC, alături de vicedirectoarea Centrului, Natalia ȘESTENCO, a menționat:

– Suntem mândri de faptul că diverse organizații, firme și întreprinderi vin cu încredere la Centrul pentru refugiații cazați în căminele Universității Tehnice a Moldovei, contribuind cu donații substanțiale întru susținerea acestora. Ne vom continua misiunea pentru ca persoanele refugiate să nu ducă lipsuri de lucruri elementare și vom face tot posibilul ca să-i ajutăm și să-i susținem în continuare.

În numele UTM, conducerea CCOC a mulțumit pentru această contribuție, pentru implicare și energia pozitivă transmisă, care ajută persoanele refugiate cazate în căminele Universității să învingă provocarea ce le-a fost hărăzită.

Mulţumim pentru generozitate, Rotary Club Chișinău Triumph!

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU