Concursul „TÂNĂRUL CREATOR”

Ești o fire creativă? Universitatea Tehnică a Moldovei te așteaptă să-ți etalezi talentul și imaginația în cadrul concursului „Tânărul creator”.

Elevii şcolilor, liceelor, colegiilor/centrelor de excelență își pot prezenta creațiile în cadrul celor două compartimente ale concursului: „Creativitate tehnică” (aparate, mecanisme, machete, scheme, aplicații etc.) şi „Creativitate artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură” (desene,  schițe, planșe, concepte etc.).

#Când?

Depunerea lucrărilor: până în data de 12 mai 2022.

#Unde?

mun. Chișinău, str. Studenţilor, 9/9, corpul de studii nr. 5, oficiul Centrului Consiliere și Orientare în Carieră al UTM; tel. 060-30-20-53.

Învingătorii, pe lângă premii, vor beneficia de facilități la înmatriculare la UTM, conform prevederilor Regulamentului de admitere.

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU