Briefing de prezentare a Nanosatelitului „TUMnanoSAT”

Astăzi, 18.02.2022, cu începere de la ora 14.00, portalul privesc.eu va transmite live Briefingul de prezentare a nanosatelitului „TUMnanoSAT”, susținut de Universitatea Tehnică a Moldovei și Ministerul Economiei al RM.

„TUMnanoSAT” urmează a fi lansat în spațiu de pe Stația Spațială Internațională. În acest scop, nanosatelitul urmează să fie transmis Agenției Spațiale Naționale a Japoniei, care îi va asigura transportarea în Statele Unite ale Americii pentru a fi, ulterior, lansat în spațiu de către nava cosmică a companiei „SpaceX”.

[av_gallery ids=’100929′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-5rfu6m7′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU