LA MULȚI ANI pentru profesorul sexagenar Victor ABABII!

Astăzi îi spunem LA MULȚI ANI sexagenarului Victor ABABII, dr., conf.univ., Departamentul Informatică și Ingineria Sistemelor, FCIM, UTM.

Cu un parcurs prodigios de 35 de ani la UTM, se implică pregnant în activitatea FCIM,  a Departamentului Informatică și Ingineria Sistemelor, din care face parte. Responsabil de programul de studii de licență „Calculatoare și rețele”, șef al Centrului de Creativitate Tehnică a studenților de la FCIM, deținător a numeroase diplome de excelență, medalii de aur și argint la expoziții și saloane naționale și internaționale, autor a peste 150 de articole științifice la conferințe naționale și internaționale, autor a 30 de brevete, mentorul echipelor de studenți care participă la concursul Hard&Soft la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, România, din 2001 până în prezent, membru Editor Bord al revistei „Journal of Engineering Science”, membru al Comitetului de organizare a conferinței ECCO.

Felicitări, domnule profesor Victor ABABII! Primiți cele mai sincere felicitări și urări de bine cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 60 de ani! Să ne trăiți și să ne bucurați cu noi realizări mulți ani înainte!

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU