Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Directorul ÎCS MOD Engineering, Franco POLESELLO: vizite virtuale la FIMIT-UTM

În contextul Acordului de parteneriat încheiat în octombrie 2021 între Universitatea Tehnică a Moldovei şi ÎCS MOD Engineering cu sediul la Chișinău și a vizitei de lucru efectuate recent de o delegație a Facultății Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi (FIMIT) la întreprindere, pe 7 şi 8 decembrie 2021 au avut loc întâlniri online ale directorului întreprinderii, dlui Franco POLESELLO, cu studenții anilor III şi IV ai Facultății.

În cadrul prezentării online, dl director Franco POLESELLO a făcut o descriere a structurii şi domeniilor de activitate ale întreprinderii, referindu-se totodată la oportunitățile de angajare a absolvenților, condițiile de muncă şi de salarizare, ofertele pentru studenți etc.

Studenții FIMIT s-au arătat deosebit de interesați de ofertele propuse, la dialogul online cu directorul ÎCS MOD Engineering, Franco POLESELLO, participând peste 90 de tineri.

[av_gallery ids=’98287,98288,98289,98290,98291,98292,98293′ style=’big_thumb’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’2048×2048′ columns=’7′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-26l6j1′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI