Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Moldova In Fashion Conference 2021

Pe data de 19 noiembrie, ZIPHOUSE a organizat cea de-a șasea ediție a celui mai important eveniment anual din industria fashion – Moldova In Fashion Conference. Ediția din acest an s-a desfășurat în fromat online, sub genericul „Fashion’s New Frontiers – Sustainability and Virtual World” și a reusit să dezbată cele mai variate teme legate de subiectul conferinței.

Moderată de Carolina Tulgara, director evecutiv al Centrului ZIPHOUSE, conferința a reușit să întrunească cei mai de valoare speakeri naționali și internaționali din domeniul modei circulare, sustenabile și digitalizate, printer care: Stella Arion, Anastasia Pistofidou, Isabel Berz, Aldo Solazzo, Zoe Romano, Marielle Pesant și Elena Florea-Burduja, lector universitar la Universitatea Tehnică a Moldovei. În urma evenimentului, mai mult de 200 de participanți ai conferinței au colectat diverse informații inovative legate de noile direcții din lumea modei și insight-uri preluate din experiența vastă a speakerilor.

Evenimentul a fost ținut în limba engleză, însă s-a asigurat traducerea și pentru vorbitorii de limba română și rusă.

Acest proiect a fost organizat de ZIPHOUSE, cu suportul USAID, prin Activitatea de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului (proiect EDGE Buy-in) și Proiectul Tehnologiile Viitorului.

Conferința poate fi vizualizată integral pe pagina oficială de Facebook a Centrului ZIPHOUSE, accesând link-ulhttps://fb.watch/9rmee1Uxm7/

 

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI