În contextul deschiderii Laboratorului Crystal System la UPB, se prefigurează unul similar și la UTM

La invitația dlui rector al Universității POLITEHNICA din București (UPB), Mihnea COSTOIU, rectorul Universității Tehnice a Moldovei, prof. univ., dr. Viorel BOSTAN, și prorectorul UTM pentru informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, Dinu ȚURCANU, au participat la inaugurarea în cadrul UPB, în parteneriat cu Crystal System Group Ltd., a Laboratorului Crystal System Industry 4.0.

Potrivit rectorului UPB, Mihnea COSTOIU, Laboratorul Crystal System Industry 4.0 este începutul unui ecosistem educațional digital, prin care studenții își pot consolida competențele digitale și de utilizare a celor mai noi tehnologii folosite pe piața muncii, în Industria 4.0. Este, de asemenea, o inițiativă, prin care oferim studenților o șansă de angajare mult mai mare și un nivel de pregătire care să le garanteze că pot utiliza cele mai noi soluții și tehnologii în cadrul companiilor în care se angajează.

Exprimând sincere felicitări conducerii UPB cu prilejul inaugurării acestui important Laborator, rectorul UTM Viorel BOSTAN a mulțumit pentru invitație, dar şi pentru relațiile de prietenie și parteneriat dintre UPB și UTM, relații ce avansează cu fiecare an şi care ne permit să formăm Ingineri în conformitate cu  cerințele pieței muncii.

În context, rectorul și prorectorul UTM au purtat discuții constructive cu reprezentanții Crystal System, cu scopul organizării în cadrul Universității Tehnice a Moldovei a unui Laborator de pregătire a specialiștilor industriei Viitorului.

„Sunt ferm convins că acest laborator, la UTM, va oferi studenților noștri o șansă de angajare mult mai mare și un nivel de pregătire care să le garanteze că pot utiliza cele mai noi tehnologii în cadrul companiilor în care se angajează”, a punctat prorectorul UTM, Dinu ȚURCANU, în cadrul evenimentului organizat de UPB.

(Visited 70 times, 1 visits today)