Un nou parteneriat strategic: UTM – ATIC

Pe 19 octombrie 2021, într-un cadru festiv, a fost semnat Memorandumul de Cooperare între Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC – ATIC (reprezentată de dna Ana CHIRIȚA, Strategic Projects Director) și Universitatea Tehnică a Moldovei (reprezentată de prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, rector), în cadrul proiectului “ : ”.

Scopul proiectului este de a ajuta talentele moldovenești să își consolideze abilitățile profesionale și să dobândească noi cunoștințe într-un mediu stimulator al companiilor TIC din Slovacia, îmbunătățind astfel perspectivele lor de carieră în muncă sau afaceri.

În cooperare cu UTM, ATIC va dota un laborator (incubator de talente), iar la finele proiectului echipamentul din cadrul acestui laborator va rămâne în proprietatea UTM.

[av_gallery ids=’95795′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-1ylpjea’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

[av_gallery ids=’95796′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ img_scrset=” html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-65w5wy’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU