Promovarea și diseminarea proiectelor Erasmus+ în Republica Moldova (ședința cluster)

Oficiul Național Erasmus+ invită la ședința cluster cu genericul Promovarea și diseminarea proiectelor Erasmus+ în Republica Moldova”, care va avea loc online la 15 octombrie 2021, începând cu ora 14.00.

Evenimentul se va desfășura în cadrul Zilelor Erasmus și are drept scop facilitarea schimbului de experiență, prezentarea bunelor practici și exemplelor de succes privind diseminarea proiectelor Erasmus+ și a rezultatelor acestora de către universitățile din Republica Moldova. Acesta este destinat beneficiarilor prezenți și viitori ai proiectelor Erasmus+ din instituțiile de învățământ superior din țară.

Mai multe detalii – în agendă.

Doritorii de a participa sunt rugați să se înregistreze în prealabil la eveniment, accesând link-ul https://forms.gle/v3Bsv5eVnaMx1Ng1A până la 14 octombrie 2021, ora 13.00.

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU