Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SELECȚIA A CANDIDAȚILOR PENTRU MOBILITAȚI ACADEMICE LA ECOLE NATIONALE VETERINAIRE, AGROALIMENTAIRE ET DE L’ALIMENTATION NANTES-ATLANTIQUE (ONIRIS), FRANȚA

Universitatea Tehnică a Moldovei anunță selecția a candidaților pentru mobilități academice la Ecole Nationale Vétérinaire, Agroalimentaire et de l’Alimentation Nantes-Atlantique (ONIRIS), Franța  (https://www.oniris-nantes.fr/etudier-a-oniris/relations-internationales/). ONIRIS oferă 2 oferte de mobilitate de 5 luni pentru studenții de la ciclul I studii Licența ai Facultăţii Tehnologia Alimentelor, Universităţii Tehnice a Moldovei. Candidații selectați vor efectua mobilitatea în semestrul II al anului universitar 2021 – 2022.

! Mobilitățile vor avea acoperire financiară a taxei de studii din partea instituției gazdă. Cheltuielile de trai și deplasarea vor fi acoperite de către candidatul selectat pentru mobilitate.

Dosarele pot fi depuse, până la 22 Octombrie  2021 inclusiv, la responsabilul de relații internaționale din cadrul facultăţii. Preselecţia candidaţilor la mobilitate va fi organizată în cadru FTA.

Rezultatele preselecției  vor fi transmise la Serviciul Relații Internaționale (UTM, str. Ștefan cel Mare 168, et. 2, of. 203).

Etapa finală de selecție a candidaților va fi efectuată de L’Ecole Nationale Vétérinaire, Agroalimentaire et de l’Alimentation Nantes-Atlantique (ONIRIS), Franța, care va anunța rezultatele finale.

Detalii despre oferta academică:

Domeniu: agroalimentar.

Componența dosarului de candidatură la statutul de student ERASMUS

  1. Cerere tip adresată Decanului Facultăţii (se găsește la coordonatorul de programe internaționale și/sau la decanat) și înregistrată la secretariatul facultății.
  2. Certificat Academic, nivelul de studii, eliberat de administrația facultății (în original și traducere autorizată în limba franceză).
  3. Copia pașaportului, valabil pe perioada mobilității.
  4. Curriculum vitaeredactat în limba franceză (formular Europass + fotografie).
  5. Learning Agreement(completat cu informații despre student și universitatea de origine).
  6. Adeverință de studenteliberată de secretariatul facultății, care confirmă ciclul și anul de studii în anul academic curent, precum și data preconizată de absolvire (în original și traducere autorizată în franceză/certificat eliberat în franceză).
  7. Scrisoare de intenție in limba franceza.

 

Pentru detalii suplimentare:

 

Coordonator relații internaționale FTA

Oxana RADU, lect.univ., dr. 

Email: oxana.radu@sa.utm.md

 

Serviciul Relații Internaționale

Natalia VLADEI, conf. univ., dr. 

Email: natalia.furtuna@adm.utm.md 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI