Dezvoltarea internaționalizării prin cercetare

În data de 17 septembrie 2021 a avut loc ședința publică de susținere a tezei de doctor în științe economice de către cetățeanul Israelului Hezi Aviram SHAYB, conducător științific – dr.hab., prof.univ. Bugaian Larisa.

Tema tezei a fost Managementul întreprinderilor aflate în situații de criză, domeniul de studii 521.03 Economie și management în domeniu de activitate și a fost elaborată în cadrul Școlii doctorale “Știința alimentelor, inginerie economică și management” a UTM.
 
Consiliul doctoral de susținere a tezei a fost format din dr.hab., prof.univ. Svetlana Gorobievschi, UTM – președinte; dr., conf.univ. Crucerescu Cornelia, UTM – secretar; dr.hab., conf. univ. Lilia Covaș, ASEM – membru; dr.hab., prof.univ. Larisa Bugaian – membru; referenți sunt – Dr.hab., conf.cerc. Rodica Perciun, INCEE, dr., conf.univ Cristian Valeriu Păun, ASE, România și dr., conf.univ. Carolina Timco, UTM. Ședința de susținere a fost organizată în regim mixt, 2 membri fiind on-line. 
Ședința de susținere a fost realizată conform Regulamentului de susținerea a tezelor de doctorat și postdoctorat, fiind prima teză susținută în cadrul Ciclului III, studii de Doctorat, care a fost inițiat în 2015, la domeniul de studii 521.03 Economie și management în domeniu de activitate.
 
Pe finalul susținerii pretendentul la gradul științific de doctor a mulțumit UTM pentru oportunitatea oferită, echipei de îndrumare, formată din Carolina Timco, Vasile Mamaliga și Valentin Sverdlic pentru suportul oferit în cei 6 ani de studii, referenților neoficiali din carul SȘP – Maria Gheorghiță și Rafael Ciloci; precum și membrilor consiliului doctoral. Dl Shayb a vorbit cu gratitudine despre conducătorul de doctorat – dna Larisa Bugaian, menționând suportul acordat, inteligența și bunătatea de care a dat dovadă pe parcursul perioadei de studii, precum și pentru ghidarea în realizarea tezei. 

[av_gallery ids=’94225,94216,94218,94219,94220,94222,94223,94224,94228,94229,94230′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-ld5ryf’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

 

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU