„DANOVA – Servicii inovatoare de transport pentru pasagerii nevăzători și cu deficiențe de vedere din Regiunea Dunării”

Universitatea Tehnică a Moldovei organizează conferința de presă cu genericul DANOVA – Servicii inovatoare de transport pentru pasagerii nevăzători și cu deficiențe de vedere din Regiunea Dunării – proiect de cooperare transnațională cofinanțat de Programul Transnațional „INTERREG Danube Transnational Programme”, unul dintre programele de Cooperare Teritorială Europeană, finanțat de Uniunea Europeană.

CÂND: miercuri, 15 septembrie 2021, 10:00
UNDE: str. Pușkin 22, 
Casa Presei, Sala IPN, of. 446
ACCES: doar pentru jurnaliști 
legitimați (locuri limitate), +online
TRANSMISIUNE LIVE: 
www.ipn.mdFB.com/ipn.mdYouTube,

IMPORTANT pentru jurnaliști
Din grijă pentru sănătatea celor prezenți în sala noastră de conferințe, suntem nevoiți să reducem pe perioada pandemiei numărul de locuri disponibile. Vom accepta până la 8 jurnaliști în zona cu scaune și maximum 6 jurnaliști în zona pentru cameramani și fotografi. Prioritate vor avea jurnaliștii înregistrați în prealabil, prin SMS la nr. 079170184 (se va indica numele jurnalistului, numele cameramanului/fotografului după caz, denumirea organului de presă). Următorul criteriu de acces – primul venit, primul servit, până la completarea locurilor disponibile. IPN își rezervă dreptul să refuze accesul jurnaliștilor nelegitimați și a persoanelor din afara breslei jurnalistice. Purtarea măștii în sala de conferință și în coridor este obligatorie.

Jurnaliștii care vor opta să urmărească evenimentul online pot adresa organizatorilor întrebări prin SMS, la nr.060101802, precum și prin intermediul paginii de Facebook a Agenției. Se va indica numele jurnalistului care adresează întrebarea și, după caz, denumirea organului de presă.

Date de contact IPN: 022930073, 069155495, v.vasilica@info-prim.md

Disclaimer de conținut
Organizatorii evenimentelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru formularea genericului evenimentului, precum și pentru declarațiile făcute în cadrul evenimentului.

(Visited 86 times, 1 visits today)