- UTM - https://utm.md -

Ședința a treia a consorțiului proiectului Coopera

Consorțiul proiectului ERASMUS + „INTEGRAREA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR DUAL ÎN MOLDOVA ȘI UCRAINA – COOPERA” (numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP) s-a întâlnit pentru a treia reuniune a consorțiului, organizată de către coordonatorul Grant al proiectului, Academia de Studii Economice din Moldova. Întâlnirea a fost realizată online prin intermediul platformei ZOOM pe 3 septembrie 2021.

Coordonatorii instituționali ai instituțiilor partenere ale proiectului s-au întâlnit pentru a discuta stadiul actual al activităților proiectului COOPERA. Planul operațional actualizat al proiectului COOPERA a fost prezentat de coordonatorul proiectului – dr. Olesea SIRBU, indicând activitățile realizate și termenele viitoare.

Totodată, o atenție deosebită a fost acordată pregătirii atelierului de experți, ediția 1, care va fi organizat de instituția coordonatoare P1-ASEM și găzduit de partenerul de proiect P3-ULIM.

Proiectul COOPERA este implementat cu sprijinul programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Mai multe informații despre COOPERA pot fi găsite pe http://coopera-project.ase.md/ [1]  și https://www.facebook.com/coopera.project.Moldova [2]
și pe pagina COOPERA a UTM https://proiecte.utm.md/coopera/ [3]

(Visited 14 times, 1 visits today)