LA MULȚI ANI, domnule rector Viorel BOSTAN!

Astăzi, Universitatea Tehnică a Moldovei are fericitul prilej de a împărtăși lumii bucuria omagierii timonierului său – prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, manager iscusit, profesor dedicat, savant notoriu, alături de care, din 2015, pășim pe un nou făgaș, cel al renovării și modernizării.

Stimate domnule Rector,

comunitatea academică a UTM vă aduce sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării pe care o consemnați! Exprimându-vă înalte sentimente de prețuire pentru privilegiul adus UTM de a străluci în prestigioase topuri internaționale și de a fi recunoscută în întreaga lume, vă dorim sănătate, putere, spirit creativ și vizionar în nobila activitate de a ridica cât mai sus stindardul UTM în circuitul mondial de valori, edificând în continuare o universitate modernă, inovativă, tehnologizată, demnă de titlul de unică instituție de învățământ superior de profil ingineresc din Moldova.

Vă mulțumim pentru modelul Profesorului și Omului de mare profunzime şi probitate, pentru exemplul de dăruire și dedicație și vă încredințăm de nemărginitul respect al tuturor celor care formăm marea familie a UTM.

LA MULȚI ANI!

 

(Visited 715 times, 1 visits today)