UTM & AMDARIS – locul în care știința își dă întâlnire cu arta

Dorești să-ți dezvolți abilitățile de inginerie software și să urci cât mai sus în acest domeniu? Pe 1 septembrie, cu începere de la ora 15.30, AMDARIS îți dă întâlnire la FCIM-UTM, în cadrul unui eveniment de amploare ce te vizează direct și pe tine – “WHERE SCIENCE MEETS ART”. Vino să facem împreună primii pași în cariera ta de vis în IT!

Despre eveniment

De Ziua Porților Deschise la UTM, AMDARIS a invitat special pentru tine o  seamă de specialiști de succes, care îți vor dezvălui cum au reușit ei să avanseze în domeniu și cum ai putea și tu să-ți dezvolți o carieră de vis în IT. Aula 3-3 de la FCIM – Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică (str. Studenților, 7), te așteaptă!

„IT nu este ușor, dar IT merită”

În timp ce veți sta comod în fotolii, vă vom invita la o călătorie imaginară în lumea fascinantă a IT-ului alături de specialiști consacrați – Oleg SUPRUN și Ion GANDRABURA. Veți putea afla din prima sursă cum au reușit ei să-și construiască cariera și să-și facă un nume în domeniu; de ce abilități aveți nevoie pentru a deveni un inginer software, care sunt pașii de urmat pentru a avansa și a vă bucura de succes, dar și ce provocări vă așteaptă în carieră, ce oportunități vi se vor deschide în față. Este evident: fără un efort asiduu, o simplă dorință nu este suficientă pentru a obține succes în lumea IT.

„Arta de a fi un inginer software A-Lister”

Ingineria software este mai mult decât tehnologie – este o artă. Dacă dorești să devii inginer software A-Lister, trebuie să stăpânești această artă. Cum? Invitații noștri vă vor face o incursiune atât tehnică, cât și non-tehnică în domeniu, vor deschide mai multe paranteze și vă vor oferi sfaturi și sugestii prețioase.

Surpriza evenimentului

În numele partenerilor noștri de la AMDARIS, vom fi încântați să vă invităm la marea deschidere a aulei recent renovate cu suportul acestei prestigioase companii, să ne bucurăm împreună și să le mulțumim pentru privilegiul de a dispune de un spațiu de studii modern – Aula 3-3 AMDARIS din cadrul FCIM.

Pentru a participa la eveniment, înregistrează-te aici: https://www.eventbrite.co.uk/e/where-science-meets-art-tickets-167724459373

Mai multe detalii aici: https://www.eventbrite.co.uk/e/where-science-meets-art-tickets-167724459373

Ne vedem pe 1 septembrie în Aula 3-3 AMDARIS de la FCIM-UTM!

[av_gallery ids=’93347′ style=’big_thumb lightbox_gallery’ preview_size=’2048×2048′ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ link_dest=” lightbox_text=’caption’ lazyload=’avia_lazyload’ html_lazy_loading=’disabled’ alb_description=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-pqghb5′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU