Admiterea-2021. La rampă – Facultatea Tehnologia Alimentelor, UTM

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrs8br9′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]
Dragi candidați la studii! Știați că cea mai mare și cunoscută facultate în domeniul industriei alimentare din Moldova se află la UTM? Se numește Facultatea Tehnologia Alimentelor și formează competențe de organizare a unei alimentații corecte și echilibrate, de elaborare și implementare a unor noi rețete și tehnologii de preparare a unui larg sortiment de produse culinare, de cofetărie, din carne, lapte, de fabricare a vinurilor, spumantelor, divinurilor; păstrării și prelucrării fructelor și legumelor; de gestionare a afacerilor în domeniul industriei alimentare etc.

Facultatea se bucură de o mare priză la public. Specialiști recunoscuți în întreaga lume vin la FTA în vizită, susțin prelegeri, cursuri, master-classuri, care se transformă în veritabile show-uri culinare.

La originile Facultăţii a stat specialitatea inginerească „Chimia industrială” (pentru industria alimentară), fondată în 1959 în cadrul Facultății de Chimie a USM. În 1964 contingentul de studenți a fost transferat la Institutul Politehnic, în cadrul noii Facultăți de Tehnologie. În cadrul FTA activează 4 departamente – Tehnologia produselor alimentare, Alimentație și nutriție, Oenologie și chimie, Limbi străine, mai multe platforme de excelență în domeniu: Centrul de Cercetări Oenologice, Centrul didactico-științific în domeniul păstrării produselor horticole, Centrul de excelență didactico-științific și de instruire continuă în domeniul alimentației publice, Filiera Francofonă TEHNOLOGIES ALIMENTAIRES, școala de somelieri etc.

Vino la FTA-UTM să descoperi arta tehnologiei alimentelor, a organizării și promovării unui mod sănătos de viață!

*Accesând butoanele cu programele de studii, veți putea afla mai multe informații prezentate de facultate.
[/av_textblock]

[av_one_half first av_uid=’av-6qhjsp7′]
[av_button_big label=’Biotehnologii industriale’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Biotehnologii-industriale.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrse8yf’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-61s4c2z’]
[av_button_big label=’Биотехнологии’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Биотехнологии.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsnq58′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half first av_uid=’av-k1cm5n’]
[av_button_big label=’Inginerie și management în industria alimentară’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Inginerie-si-management-in-industria-alimentara.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsg5r3′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-5bxo3vv’]
[av_button_big label=’Инженерия и менеджмент в пищевой промышленности’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Инженерия-и-менеджмент-в-пищевой-промышленности.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrso4fq’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half first av_uid=’av-4wltf9n’]
[av_button_big label=’Servicii publice de nutriție’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Servicii-publice-de-nutritie.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsgskq’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-4i8z10r’]
[av_button_big label=’Основы питания и диетология’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Основы-питания-и-диетология.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsp61e’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half first av_uid=’av-3sv6xrf’]
[av_button_big label=’Technologies Alimentaires (Filiera Francofonă)’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Technologies-Alimentaires-Filiera-Francofona.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrshske’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-3cn2k5n’]
[av_button_big label=’Technologies Alimentaires (Франкофонное обучение)’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Technologies-Alimentaires-Франкофонное-обучение.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrspmd5′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-35eppbf’ sc_version=’1.0′]
[av_button_big label=’Tehnologia şi managementul alimentației publice’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Tehnologia-si-managementul-alimentatiei-publice.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=’huinea1′ template_class=” av_uid=’av-kqrsimip’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-2cvxjfv’]
[av_button_big label=’Технология и менеджмент общественного питания’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Технология-и-менеджмент-общественного-питания.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsq9vt’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-201svor’ sc_version=’1.0′]
[av_button_big label=’Tehnologia produselor alimentare’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Tehnologia-produselor-alimentare.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=’huinea1′ template_class=” av_uid=’av-kqrsjskk’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-1n4krl7′]
[av_button_big label=’Технология пищевых продуктов’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Технология-пищевых-продуктов.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsr8lj’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight_size=’1.1′ animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-17obh3f’ sc_version=’1.0′]
[av_button_big label=’Tehnologia vinului și a produselor obținute prin fermentare’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Tehnologia-vinului-si-a-produselor-obtinute-prin-fermentare.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=’huinea1′ template_class=” av_uid=’av-kqrsn3h7′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_one_half av_uid=’av-lo68q3′]
[av_button_big label=’Технология вина и продуктов, полученных посредством ферментации’ description_pos=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,https://utm.md/wp-content/uploads/2021/07/Технология-вина-и-продуктов-полученных-посредством-ферментации.pdf’ link_target=” title_attr=” color=’blue’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsrxk2′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”][/av_button_big]
[/av_one_half]

[av_hr class=’invisible’ icon_select=’yes’ icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ position=’center’ shadow=’no-shadow’ height=’50’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ custom_border_color=” custom_icon_color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsxe6e’ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=jkzkdSBjyNU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kqrsvfqf’ sc_version=’1.0′]

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU