Studentele FUA Valeria COSTENCIUC și Irina POPA au cucerit ALLPLAN GmbH

Studenții din anul II, specialitatea Arhitectura, Facultatea Urbanism și Arhitectură, Universitatea Tehnică a Moldovei, au trait de curând o experiență excepțională – participarea cu succes la concursul lansat în premieră de ALLPLAN GmbH​ Munich | Germany.

33 cele mai bune proiecte de an executate de către studenți pe tema „Cafenea pentru tineret cu 75 de locuri” au participat în premieră la acest concurs jurizat la nivel internațional. Sub egida profesorilor Departamentului Arhitectură, Radu ANDRONIC și Diana ANDRONOVICI, studenții și-au conceput și executat proiectele prin intermediul softului de proiectare Allplan, respectând specificul locației și având toată libertatea de a-și manifesta abilitățile creative și originalitatea.

Juriul în componența experților de talie internațională, Karin SCHMIDT și Lukáš ŠOMODI, au jurizat proiectele, ținând cont de criteriile specifice impuse de conceptul concursului, cum ar fi : Utilizarea în elaborarea proiectelor a softului Allplan; Proiectarea de arhitectură; Designul compoziției generale a planșei.

Din cele 5 proiecte selectate în prima etapă, a fost stabilit proiectul câștigător, al cărei autoare este Valeria COSTENCIUC, gr. ARH-193.

O altă surpriză în cadrul concursului a fost Premiul de Originalitate, acordat de reprezentanţa regională România, Allbim.NET – proiect premiat fiind semnat de către Irina POPA, gr. ARH-191.

Aducem mulțumiri cordiale ALLPLAN GmbH, Companiei Allbim.NET şi membrilor juriului Karin SCHMIDT și Lukáš ŠOMODI pentru colaborare și oportunitatea acordată studenților din cadrul Departamentului Arhitectură, Facultatea Urbanism și Arhitectură, Universitatea Tehnică a Moldovei.

Sincere felicitări tuturor: câștigătorilor – pentru performanță, participanților – pentru experiență, profesorilor – pentru dedicație, organizatorilor – pentru deschidere!

(Visited 112 times, 1 visits today)