Dragă UTM-ist,

te invităm să participi la HACKJUSTICE: AN ACCESS TO JUSTICE HACKATHON – o competiție cu premii excepționale, care va aduna în același loc specialiști din domeniile IT și juridic, pentru a identifica soluții tehnologice moderne de eficientizare a sistemului juridic din Republica Moldova.

Concursul se va desfășura în două etape:

Ideathon – 12-13 iunie 2021,

Hackathon – 26-27 iunie 2021.

Echipele-participante vor fi alcătuite din câte 5 membri: 1 lider de echipă, 1 front-end developer, 2 back-end developeri, 1 specialist în justiție.

Dacă ai cunoștințe și experiență în domeniile IT sau juridic și dacă ești motivat, te invităm să te înscrii la HACKJUSTICE: AN ACCESS TO JUSTICE HACKATHON, îndeplinind formularul de înregistrare: https://hackjustice.md/inregistrare/

Înregistrează-te individual, iar în prima zi a Ideathon urmează să te alături unei echipe.

Termenul-limită de înscriere este 10 iunie 2021, ora 23.59.

Primele trei echipe care se vor clasa în finala competiției vor fi premiate cu vouchere pentru echipament tehnic:

Locul 1 – 2000 USD,

Locul 2 – 1500 USD,

Locul 3 – 1000 USD.

Programul detaliat al evenimentului îl găsești accesând www.hackjustice.md

Evenimentul este organizat de către A.O. INVENTO în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de UNDP Moldova, în parteneriat cu Invento și IRP, cu suportul financiar al Suediei, iar recent UTM a semnat un acord de colaborare cu INVENTO pentru organizarea acestui eveniment important.

 

(Visited 96 times, 1 visits today)