Masa rotundă „Gradul de educație, conștientizare și comportamentul în economia circulară”

Echipa proiectului național de cercetări științifice „Dezvoltarea mecanismului de formare a economiei circulare în Republica Moldova”, cifrul 20.80009.0807.22, realizat de consorțiul UTM – INCE, vă invita să participați la masa rotundă cu genericul „Gradul de educație, conștientizare și comportamentul în economia circulară”.

Evenimentul se va desfășura online, miercuri, 19 mai 2021, cu începere de la ora 14.00, în format online, pe platforma Microsoft Teams (Join the meeting).

Agenda poate fi vizualizată aici.

Masa rotundă are ca scop evaluarea gradului de educație și conștientizare a termenului și a practicii de economie circulară, precum și promovarea noii paradigme de afaceri, care va substitui în viitor economia tradițională liniară.

Economia circulară poate părea complexă, dar totul începe cu primul pas. Cel mai bun mod de a face primii pași către o economia circulară este să te alături celor care doresc să cunoască și să pășească într-un viitor durabil și sănătos.  

EconCirc

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU