Felicitări cu prilejul Zilei Mondiale a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale

În fiecare an, la data de 17 mai, comunitatea internaţională din domeniu sărbătoreşte Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale. Această sărbătoare profesională a fost instituită în anul 1969 (prin care se marca semnarea primei Convenții Telegrafice Internaționale, la 17 mai 1865, la Paris, Franța) și are scopul de a sublinia importanța utilizării Internetului și altor tehnologii de informare și comunicare în domeniile economic și social.

Pentru Dumneavoastră, stimati colegi, angajaţii Facultăţii Electronică şi Telecomunicaţii, Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică și Direcția Tehnologia Informației și Comunicații, UTM, această sărbătoare profesională constituie un frumos prilej de a readuce în atenția comunității UTM-iste aceste domenii importante pentru societate, de a-i omagia pe cei mai buni specialişti din cadrul subdiviziunilor universitare, de a vă bucura de realizările obţinute în dezvoltarea noilor generaţii de specialistii şi a trasa noi obiective pentru viitor. Pandemia COVID-19 a demonstrat încă o dată  rolul muncii Dvs. în funcţionarea societăţii şi rezistenţa remarcabilă în aceste vremuri dificile.

Stimaţi colegi, vă adresăm cele mai sincere urări de bine și sănătate cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă dorim realizări mari, fericire şi bunăstare. Munca pe care o faceţi zi de zi să fie apreciată, iar speranţele şi planurile de viitor să se împlinească!

Cu respect,

Comitetul Sindical al Salariaţilor UTM

 

17 mai – Ziua Mondială a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale  - Jurnal FM

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU