FET: managementul proiectelor-standard de performanță în domeniul telecomunicațiilor

Facultatea Electronică și Telecomunicații (FET), în colaborare cu compania Huawei Technologies Deutschland GmbH, a încheiat seria webinarelor organizate pentru studenții de la ciclurile I – Licență și II – Master pe tema Managementul proiectelor-standard de performanţă în domeniul telecomunicațiilor”.

Ultimul workshop, din 29 aprilie, l-a avut în calitate de protagonist pe Serghei ISTRATI, Program Director FBB, PMO, Telefonica Germany Account, Huawei Technologies Deutschland GmbH. D-sa a comunicat despre activitatea de gestionare a unui proiect în domeniul telecomunicațiilor și a atras atenția la următoarele aspecte: scopul proiectului; planul proiectului; calcularea efortului HR; soluția logistică; riscurile proiectului; costurile totale ale proiectului.

Aspectele evidențiate au fost relatate prin exemple practice ceea ce a contribuit la crearea unei atmosfere de lucru în care s-au implicat cu diverse întrebări atât studenții cât și profesorii.

Ca recomandare în obținerea succesului în viața profesională pentru studenții FET, Serghei ISTRATI a încheiat cu maxima lui Swami Vivekananda: „Alege-ți o idee. Fă-o ideea vieții tale – gândește-te la ea, visează la ea, trăiește cu această idee. Las-o să-ți pătrundă creierul, muschii, nervii, fiecare parte a corpului, fii plin de această idee și lasă oricare altă idee altora. Aceasta este  calea către succes.”

Facultatea Electronică și Telecomunicații transmite sincere mulțumiri dlui Serghei ISTRATI, Program Director FBB, PMO, Telefonica Germany Account, Huawei Technologies Deutschland GmbH pentru buna organizare, informațiile utile și atmosfera plăcută a acestor workshopuri. Cu siguranță, această colaborare va fi continuată, fapt ce va asigura creșterea abilităților și competențelor profesionale a studenților FET.

(Visited 64 times, 1 visits today)