Lecturi AGEPI – 2021

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită persoanele interesate să participe la cea de-a 22-a ediție a Simpozionului științifico-practic anual „Lecturi AGEPI”. Evenimentul va avea loc pe data de 26 aprilie 2021, în format online.

Simpozionul este un eveniment anual ce se încadrează în seria de manifestări dedicate Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, marcate în anul curent sub genericul „Proprietatea intelectuală și IMM-urile: comercializați-vă ideile”.

Evenimentul constituie un bun prilej de promovare a noilor evoluții din domeniul proprietății intelectuale, de realizare a schimburilor de experiență, informații și bune practici, identificare a noilor perspective pentru gestionarea eficientă a celor mai mari provocări în materie de proprietate intelectuală.

În cadrul evenimentului vor fi abordate tematici relevante domeniului proprietății intelectuale, inclusiv protecția drepturilor de PI și procedurile de acordare a acestora, asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală, practica judiciară în soluționarea conflictelor în domeniul PI, aspectele economice ce țin de evaluarea și gestionarea obiectelor de proprietate intelectuală, instrumentele moderne de valorificare şi promovare a proprietății intelectuale etc.

Înscrierea participanților se va face prin completarea formularului de înregistrare. Participarea la simpozion este gratuită. Evenimentul va avea loc în limba română, pe platforma ZOOM.

Termenul de înregistrare la Simpozion și de expediere a comunicărilor pentru prezentare în cadrul acestuia este 16 aprilie 2021.

Înregistrarea participanților, inclusiv prezentarea temelor pentru comunicări, se va efectua prin completarea formularului accesibil la adresahttps://forms.gle/QpyuBN5azVE8VS1EA

Detalii – http://www.agepi.md/ro/news/Lecturi-2021 

(Visited 58 times, 1 visits today)