LA MULȚI ANI cu prilejul frumoasei aniversări, domnule prorector Serghei ANDRONIC!

Multstimate domnule Serghei ANDRONIC, conferențiar universitar, doctor în științe tehnice, prorector pentru studii al UTM,

Vă aflați, iată, în fața unei frumoase date a vârstei și Timpului. O vârstă spre care ați venit cu o bogată experiență de muncă și de viață, de trăiri intense, dar și de împliniri sufletești și profesionale pe merit.

La UTM v-ați remarcat cu brio în postura de decan al Facultății Inginerie și Management în Electronică și Telecomunicații, în cadrul mai multor mandate, pe care ani la rând le-ați cumulat cu nobila misiune de a ţine degetul pe pulsul întregii Universităţi în cel mai important şi ascuţit segment de organizare a studiilor – Admiterea, exercitând cu pasiune și funcţia de secretar general al Comisiei de Admitere a UTM. Ulterior, ați pășit cu dreptul și în echipa managerială a Universității, asumându-vă susținerea desfășurării optime și eficiente a activităților didactice în importanta și responsabila funcție de prorector pentru studii.

Astfel, continuați de ani buni frumoasa și nobila operă de educație a tinerilor, fiind deja bine cunoscut motto-ul spre care râvniți și pentru care trudiți zi de zi: „Studentul este prioritatea noastră și a-l menține în centrul actului educațional este misiunea noastră cea dintâi” – un deziderat care vă face cinste și care ne onorează deopotrivă pe noi toți, UTM-iștii.

Vă urăm mult succes în stabilirea în continuare a punților cognitive, afective și emoționale cu studenții, profesorii și toți cei care întregesc noțiunea de UTM. Vă dorim cele mai sincere urări de sănătate și prosperitate și ne exprimăm înalta considerațiune și apreciere față de aportul inegalabil pe care îl depuneți, domnule prorector Serghei ANDRONIC!

LA MULȚI ANI!

Cu deosebit respect,

Comitetului Sindical al salariaților UTM

(Visited 443 times, 1 visits today)