Universitatea Tehnică a Moldovei a beneficiat de un lot generos de echipamente de sport în cadrul unui parteneriat susținut de către mai mulți donatori din Olanda.

Irina RUSANOVSCHI, care a însoțit din partea AO CICD „PHOENIX” acest proces valoros al donației, a transmis decizia partenerilor  implicați – Sports for Children & Stefan Groothuis, Gerard van der Vleuten & AKSAI Foundation, Ray West & Moldova World Children’s Fund– că acest gest are menirea de a suplimenta și eficientiza echipamentele sportive din dotarea mai multor instituții.

Prezent la acțiunea de transmitere a donatiei, Dinu ȚURCANU, prorector UTM pentru informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare, a menționat importanta acesteia si a mulțumit mult pentru acest gest.

Cu dotări sportive corespunzătoare, UTM își va consolida în continuare poziția de lider în clasamentele competițiilor sportive la care participă cu succes! Mersi mult, dna Irina RUSANOVSCHI și partenerilor cu inimă mare din Olanda!

Menționăm cu recunoștință că anterior, cu susținerea și aportul personal necondiționat al dnei Irina RUSANOVSCHI, Universitatea Tehnică a Moldovei a beneficiat de importante donații de carte, care au completat fondul Bibliotecii tehnico-științifice a UTM cu ediții valoroase ce abordează subiecte know-how în domeniile de instruire la UTM.

(Visited 209 times, 1 visits today)