Universitatea Tehnică a Moldovei și-a extins și în acest am familia de prieteni, parteneri și susținători, în pofida pandemiei și a vicisitudinilor impuse de acestea.  Astfel că și de astă dată, alături de oamenii dragi și de prietenii al căror umăr îl simțim în permanență, sărbătorile de iarnă ne readuc bucuria împlinirii.

Alături de dvs., dragi parteneri și prieteni, am inițiat o seamă de colaborări, am făcut îmbunătățiri, am realizat proiecte de suflet, proiecte de viitor, proiecte care fără dorința de progres și fără suportul vostru, al tuturor, nu ar fi fost posibile. Cu prilejul consemnării succeselor și bucuriilor trăite în anul care se călătorește, Centrul de Informare și Ghidare în Carieră (director: Radu MELNIC), sub egida administrației UTM, a rectorului Viorel BOSTAN și a prorectorului Dinu ȚURCANU, a pregătit mici bucurii și atenții în semn de mândrie, respect și gratitudine că ne sunteți alături.

Vă mulțumim, dragilor, pentru încrederea în educația de calitate, pentru susținerea creației și inovației și pentru că ați ales să pășiți în Viitor alături de UTM.

Vă dorim un An Nou prosper și luminos, parteneriate fructuoase și succese deosebite în activitatea pe care o desfășurați!

LA MULȚI ANI!

(Visited 176 times, 1 visits today)