Anunț

STIMAȚI MEMBRI AI COMUNITĂȚII ACADEMICE!

CDSI al UTM vă aduce la cunoștință că in baza prevederilor p. 31.1 din Regulamentul privind modul de alegere a rectorului UTM, s-a hotarat organizarea a 9 (nouă) sectii de votare, cate o sectie la fiecare facultate, si o urna mobila.
În baza hotărârii CDSI din 27.11.2020 au fost întocmite listele membrilor comunității academice cu drept de vot. Electorii au fost repartizați pe secții de votare precum urmează:

  • Cadrele științifico-didactice, didactice FET, reprezentanții studenţilor din Consiliul FET, reprezentanţii studenţilor în Senat – Secția de votare nr.1, corpul de studii nr. 1, FET.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FEIE, reprezentanții studenţilor din Consiliul FEIE – Secția de votare nr. 2, corpul de studii nr. 2, FEIE.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FUA, reprezentanții studenţilor din Consiliul FUA – Secția de votare nr. 3, corpul de studii nr. 9, FUA.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FCGC, reprezentanții studenţilor din Consiliul FCGC, Catedra militară – Secția de votare nr. 4,corpul de studii nr. 10, FCGC.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FIEB, reprezentanții studenţilor din Consiliul FIEB – Secția de votare nr. 5, corpul de studii nr. 10, FIEB.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FCIM, reprezentanții studenţilor din Consiliul FCIM – Secția de votare nr. 6, corpul de studii nr. 3, FCIM.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FIMIT, Colegiul Tehnic, Centrul Formare Continuă, reprezentanții studenţilor din Consiliul FIMIT – Secția de votare nr. 7, corpul de studii nr. 6, FIMIT.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FTA, Cercetătorii ştiinţifici, reprezentanții studenţilor din Consiliul FTA – Secția de votare nr. 8, corpul de studii nr. 5, FTA.
  • Cadrele științifico-didactice, didactice FTP, reprezentanții studenţilor din Consiliul FTP – Secția de votare nr. 9, corpul de studii nr. 11, FTP.

Pe data de  28.11.2020  listele membrilor comunității academice cu drept de vot au fost afișate la secțiile de votare respective.

Vă rugăm să verificați înscrierea Dvs în listele afișate, precum și să urmăriți informația privind arondarea electorilor la secțiile de votare, publicată pe site-ul www.utm.md, rubrica „Alegeri”.

 

Consiliul pentru Dezvoltare Strategică Instituțională

al Universității Tehnice a Moldovei

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

MENIU