Biblioteca tehnico-științifică a Universității Tehnice a Moldovei invită profesorii și persoanele interesate să participe la webinarele organizate de Editura Wiley.

Webinarul „Understanding the Importance of Reference Works” își propune să acorde suport în înțelegerea importanței lucrărilor de referință.

Lucrări de referință sunt considerate dicționarele, enciclopediile, almanahurile, bibliografiile, diverse cataloage de colecții. 

În cadrul webinarului va fi prezentată structura lucrărilor de referință Wiley, inclusiv conținutul care este actualizat și rolul utilizatorului în furnizarea de feedback. 

Data, ora: 17 noiembrie, ora 17.00 (ora locală);

Durata: 60 minute;

Limba: engleză;

Platforma de difuzare: GoToWebinar.

►  Înregistrare la webinar AICI 

Un alt webinar recomandat se va referi la căutările eficiente a cărților online și a lucrărilor de referință – Effective Searches for Online Books and Reference Works”. Va fi oferită o prezentare detaliată și interactivă a modului de utilizare a instrumentelor de navigare și căutare a cărților online și a lucrărilor de referință pe platforma Wiley.

Data, ora: 1 decembrie, ora 16.00 (ora locală)

Durata: 60 minute

Limba: engleză

Platforma de difuzare: GoToWebinar

►  Înregistrare la webinar AICI 

Platforma Web of Science, una dintre cele mai importante surse de documentare științifică la nivel mondial, care de peste 60 de ani dezvoltă resurse și instrumente avansate concepute pentru a spori transparența și vizibilitatea cercetării științifice și a facilita colaborări profunde în comunitatea cercetătorilor, invită la webinarul „Evolving the Web of Science to help you thrive in a complex landscape” – despre evoluția Web of Science pentru a susține cercetătorii să prospere într-un spațiu complex.

Data, ora: 18 noiembrie, ora 17.00 (ora locală)

Durata: 60 minute

Limba: engleză

Platforma de difuzare: Cisco Webex

Înregistrare la webinar AICI 

Cei interesați pot descărca raportul publicat de WOS în luna octombrie „Research Integrity: Understanding our shared responsibility for a sustainable scholarly ecosystem” – „Integritatea cercetării: înțelegerea responsabilității noastre comune pentru un ecosistem academic durabil”. Opțiunea este posibilă după înregistrare AICI

(Visited 72 times, 1 visits today)