Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dezinformarea și pericolele ei

Centrul pentru Jurnalism Independent invită studenții Universității Tehnice a Moldovei la un atelier de educație media cu jurnalista Diana Răileanu (Radio Europa Liberă), organizat cu suportul Uniunii Europene.

Atelierul are drept scop educarea consumatorilor media, pentru ca aceștia să distingă o știre falsă de o informație veridică și să se proteje de dezinformare.
Evenimentul va avea loc în format online, pe 22 octombrie 2020, cu începere la 16:00.
Pentru a vă înregistra și a vă conecta la conferința Zoom, vă rugăm să accesați următorul link – http://bit.ly/ateliermilUTM
Această activitate este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului „Comunicare strategică și suport pentru mass-media în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană.

atelier CJI

Distribuie

Conținutul website-ului utm.md este destinat exclusiv informării publicului larg. Preluarea materialelor se permite în limita a maximum 500 de semne, dar nu mai mult de jumătate din articolul preluat. În aceste condiţii, este obligatorie citarea sursei şi a autorului, iar în cazul portalurilor informaţionale – indicarea linkul ce conduce direct la sursă. Republicarea integrală a conținutului site-ului este interzisă în lipsa unui acord prealabil din partea Universității Tehnice a Moldovei. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați pe pr@adm.utm.md .

MAI MULTE NOUTĂȚI