Centrul de Informații Universitare a anunțat învingătorii celei de-a XXIV-a ediții a Programului Burse de Merit – cei mai buni studenți ai țării în anul de studii 2019-2020! În lista celor 50 de tineri merituoși se regăsesc și 13 discipoli ai Universității Tehnice a Moldovei: Andrian ANTON,  Irina APOSTOL, Adrian BÎRNAZ, Elena EFTODI, Natalia GONCEARU, Nica GRAUR, Mihai JANU, Vladislav KOVALSKII, Ion MALEAR, Nicolai POSMAC, Ion SAMOIL, Mihaela STAMATI (ciclul Licență) și Ion MANEA (ciclul Master + studii integrate).

Recent, le-au fost înmânate diplomele binemeritate. Chiar dacă, în contextul situației actuale, ei nu au avut parte de o ceremonie festivă, organizată în cele mai bune tradiții ale CIU, acești tineri și tinere sunt cei mai buni studenți ai țării în anul de studii 2019-2020, iar noi, cei care le suntem alături, ne declarăm mândri de succesele lor. Suntem siguri: ei își vor crește și preamări în continuare cunoștințele, abilitățile, talentele și vor duce cu demnitate titlul de cei mai buni și de acum încolo!

Felicitări, dragii noștri!

Concursul este organizat, tradițional, de către Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar al partenerilor programului, BC „Moldova Agroindbank” SA si Orange Moldova, sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova. Cei mai buni studenți și masteranzi din țară beneficiază de 50 de burse în valoare de 12000 MDL fiecare. În cadrul acestei ediții a concursului și-au depus actele 155 studenți de la 17 instituții de învățământ superior din RM, iar in rezultatul evaluării dosarelor de aplicare, 34 de studenți din ultimul an de studii, ciclul licență (inclusiv penultimul an din cadrul programelor de studii integrate) și 16 studenți din primul an de studii, ciclul master (inclusiv ultimul an din cadrul programelor de studii integrate), de la 13 instituții de învățământ superior din tara au devenit învingătorii programului „Burse de Merit” din acest an. Cei 50 bursieri au fost selectați de către o Comisie Independenta de Experți, constituita din reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, comunității academice și societății civile. In total, pe durata celor 24 de ediții ale programului, cca 5900 studenți au participat la concurs, dintre care 1550 au beneficiat de Burse de Merit.

(Visited 908 times, 4 visits today)