- UTM - https://utm.md -

Rezultatele finale ale sesiunii de bază a Admiterii-2020 la UTM

Astăzi, 20 august, suntem bucuroși să anunțăm rezultatele finale ale sesiunii de bază a Admiterii-2020 la UTM și să vă spunem „Bun venit!” tinerilor care ați ales să vă împletiți destinul cu ingineria, devenind studenți ai unicei instituții de învățământ superior de profil tehnic-ingineresc din R. Moldova – Universitatea Tehnică a Moldovei.

Adresându-vă cele mai sincere și cordiale felicitări, ținem să vă încredințăm, dragi studenți proaspăt înmatriculați la UTM, că ați făcut cea mai bună alegere, iar UTM va face tot posibilul ca studenția să devină cea mai frumoasă perioadă a vieții voastre, perioada în care vă veți forma ca profesioniști și în care veți pune bazele unei cariere de succes.

Pentru a vizualiza rezultatele sesiunii de bază a Admiterii-2020 la UTM, accesați următorul link:

https://utm.md/admiterea-utm/admiterea-ciclul-i-licenta/rezultate-admitere-ciclul-i-ilcenta/ [1] 

Dat fiind condițiile specifice create de pandemie, ținem să vă aducem la cunoștință, dragi viitori ingineri, că tradiționalele reuniuni ale administrației și profesorilor Universității cu studenții proaspăt înmatriculați, în anul curent vor fi organizate online. Scopul acestora este de a vă susține să depășiți mai ușor emoțiile unui început de drum și a de a vă integra mai repede în viața universitară. În cadrul acestei sesiuni de orientare veți putea comunica live cu șefii programelor de studii, care vor face o incursiune în tot ceea ce înseamnă procesul de studii la UTM și veți putea adresa toate întrebările privind conținutul disciplinelor de specialitate, traiul în cămin, activitățile curriculare și extracurriculare etc.

În cazul în care ați depus o cerere de cazare în cămin, vă așteptăm la comisia de cazare pe data de 28 august 2020, ora 9:00, cu buletinul de identitate și suma necesară pentru achitarea a 5 luni de cazare (1650 lei).

Activitatea comisiilor de cazare va fi organizată pe următoarele adrese:

-Anul 1 complementar – căminul nr. 9, str. Florilor, 4b;

-Facultatea Electronică şi Telecomunicaţii – căminul nr. 9, str. Florilor, 4b;

-Facultatea Energetică şi Inginerie Electrică – căminul nr. 2, str. Studenţilor, 7/1;

-Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică – căminul nr. 2, str. Studenţilor, 7/1;

-Facultatea Tehnologia Alimentelor – căminul nr. 12, str. Studenţilor, 7/2;

-Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi – căminul nr. 10, str. Studenţilor, 5;

-Facultatea Urbanism şi Arhitectură – căminul nr. 6, str. Cuza Vodă 12;

-Facultatea Inginerie Economică şi Business – căminul nr. 4, str. Cuza Vodă 10;

-Facultatea Cadastru, Geodezie şi Construcţii – căminul nr. 3, str. Cuza Vodă 10;

-Facultatea Textile și Poligrafie – căminul nr. 8, str. Florilor, 4a.

Totodată, ținem să vă informăm că studenții înmatriculați la studii cu taxă urmează să achite cel puțin 50% din taxa anuală de studii până la 15 septembrie 2020. Achitarea se realizează la orice filială a BC „Moldova Agroindbank” S.A. cu avizul de plată anexat, care poate fi descărcat aici https://utm.md/wp-content/uploads/2020/08/Aviz-taxa-de-studii-UTM.pdf [2]

Fişierul cu taxele de studii poate fi vizualizat aici https://utm.md/admiterea-utm/admiterea-ciclul-i-licenta/taxe-de-studii-ciclul-i-licenta/ [3].

Vă mulțumim că ați ales Universitatea Tehnică a Moldovei.

Vă așteptăm cu drag!

(Visited 9.035 times, 1 visits today)