Studenții Universității Tehnice a Moldovei  vor beneficia de zone de recreere cum nu s-au mai văzut în universitățile de la noi. În curtea căminului vor răsări foișoare, în care studenții se vor delecta cu momente de respiro în aer liber.

„Dorința noastră este să le oferim studenților condiții moderne de studii în aule, dar și un trai decent în cămine”, a declarat rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, inspectând săptămâna trecută căminul nr. 12 al Universității.

La ora actuală aici sunt în toi lucrările de renovare integrală a acestui cămin. Acestea se extind nu doar în spațiile de uz comun: culoare, bucătării etc., dar și în odăi, grupurile sanitare, rețele inginerești.

Surpriza cea mare se află însă în imediata apropiere a căminelor studențești și sălii de sport, unde foarte curând va fi inaugurată o zonă de recreație cu un foișor proiectat și realizat de inginerii UTM.

(Visited 310 times, 1 visits today)
1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] Surpriza cea mare se află însă în imediata apropiere a căminelor studențești și sălii de sport, unde foarte curând va fi inaugurată o zonă de recreație cu un foișor proiectat și realizat de inginerii UTM. […]

Comentariile sunt închise.