- UTM - https://utm.md -

Prima etapă a Admiterii-2020 s-a încheiat

Dragi viitori studenți! Iată că prima etapă a Admiterii-2020 intră deja în istorie. Comisia de admitere a UTM a examinat toate dosarele depuse fizic și online și adresează sincere felicitări candidaților care au reușit să depună actele și au susținut cu brio concursul de admitere, fiind înmatriculați la programele de studii pentru care au optat. Bine ați venit în marea familie a UTM, dragii noștri! 

În următoarele 11 zile urmează să depună actele în original și cei care deocamdată nu au reușit să o facă. Vă amintim: dacă ați depus actele online, acestea au fost deja procesate și urmează să faceți doar un singur pas ca să deveniți studenți ai UTM – să depuneți actele în original.  

Sunteți așteptați în perioada 8-18 august 2020, în corpul de studii nr. 6 al UTM din str. Studenților 9/8 – dacă optați pentru facultățile: Electronică și Telecomunicații (FET); Inginerie Mecanică și Transporturi (FIMIT) și Energetică și Inginerie Electrică (FEIE) sau în corpul de studii nr. 3 din str. Studenților 9/7 – în cazul în care alegeți programe de studii din cadrul altor 6 facultăți ale UTM: Calculatoare, Informatică și Microelectronică (FCIM); Tehnologia Alimentelor (FTA); Urbanism și Arhitectură (FUA); Construcții, Geodezie și Cadastru (FCGC); Inginerie Economică și Business (FIEB); Textile și Poligrafie (FTP). 

Pentru a vizualiza rezultatele intermediare ale Admiterii-2020 la UTM, accesați următorul link:

https://utm.md/admiterea-utm/admiterea-ciclul-i-licenta/rezultate-admitere-ciclul-i-ilcenta/ [1] 

 

 

(Visited 8.442 times, 1 visits today)