Știind cât de importante sunt spațiile pentru studenți, inclusiv cele de recreere pentru comunitatea universitară, administrația Universității Tehnice a Moldovei face tot posibilul pentru a crea o atmosferă favorabilă pentru studii și activități extracurriculare.

În acest context, rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, însoțit de prorectorul Dinu ȚURCANU și șeful Direcției Tehnice Dorin TROFIMCIUC, a inspectat zona adiacentă Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică din campusul academic Râșcani, în care, în perioada imediat următoare, urmează să demareze ample lucrări creative, inginerești, pentru ca în noul an de studii studenții, profesorii și toți universitarii să beneficieze de o terasă amenajată, care să devină un templu în aer liber atât pentru recreere și socializare, cât și pentru dezbateri pe marginea unor diverse subiecte de studii și proiecte de creație inginerească. În acest sens aici vor exista toate atributele necesare: bănci, mese-bar, dar și nelipsita tablă academică.

Într-o lume în care nu doar tehnologiile se schimbă cu o rapiditate uimitoare, ci și ansamblurile de cunoștințe, Universitatea Tehnică a Moldovei tinde să se afirme în continuare ca o instituție care asigură coerența schimbării în spațiu și timp!

Dragi candidați la studii, alegeți cu încredere UTM! Aici aveți siguranța unui viitor prosper.

Inginerii creează Viitorul!

(Visited 121 times, 1 visits today)