- UTM - https://utm.md -

Condiții moderne de studii și un trai decent în cămine

„Dorința noastră este să le oferim studenților condiții moderne de studii în aule, dar și un  trai decent în cămine”, a declarat rectorul UTM, prof. univ., dr. hab. Viorel BOSTAN, inspectând căminul nr. 12 al Universității, unde la ora actuală sunt în toi lucrările de renovare. Acestea se extind nu doar în spațiile de uz comun: culoare, bucătării etc., dar și în odăi , grupurile sanitare, rețele inginerești.

Împreună cu prorectorul Dinu ȚURCANU, șeful Direcției Tehnice Dorin TROFIMCIUC și șeful Direcției Studenţi şi Activităţi Studenţeşti Anatol ALEXEI, rectorul a mers să se convingă la fața locului de mersul lucrărilor de reparaţie în căminul nr. 12. Aprecierile au fost pe măsură: studenții vor beneficia de renovări „la cheie”: nivelarea și zugrăvirea pereților, schimbarea corpurilor de iluminat, a ușilor, ferestrelor, dușumelei, mobilier și tehnică sanitară noi.

De altfel, renovările s-au extins în toate spațiile universitare, la fiecare obiectiv al UTM fiind executate zeci de tipuri de lucrări: reparații capitale, curente, de interior și exterior, în aule, laboratoare, holuri, scări, galerii, dar și la fațade, acoperișuri, schimbare/montare rețele electrice, blocuri sanitare, sute de secții de calorifere, mii de prize, întrerupătoare, corpuri de iluminat, diverse echipamente de evidență a energiei termice sau electrice, dar și o serie de lucrări de amenajare a teritoriilor adiacente.

În ultimii doi ani, pentru a crea condiții moderne și un trai decent în cămine, UTM a investit în reparaţia căminelor peste 6️ 0️0️0️ 0️0️0️ lei. Confortul studenților primează, e garanția succesului la studii!

Dragi candidați la studii, alegeți cu încredere UTM! Aici veți beneficia de condiții moderne de studii și un trai decent în cămine!

(Visited 708 times, 1 visits today)