Andrian GALAJU este absolvent al specialității Drept” din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, UTM, promoția 2011.

Asumându-și funcția de registrator, a dat un nou impuls activității de cadastru, registru al bunurilor imobile și gestiune a bunurilor în cadrul Oficiului Cadastral teritorial Cahul. Fire energică, cu o dorință nestăvilită de a se dezvolta continuu, în 2013 s-a înscris la programul de master „Drept imobiliar și cadastral” din cadrul UTM, pe care ulterior l-a finalizat cu succes.

Actualmente activează în calitate de șef al Centrului Multifuncțional Cahul, subdiviziune a Agenției Servicii Publice, având în vizor aplicarea principiului ghișeului unic la prestarea serviciilor publice persoanelor fizice și juridice, asigurarea și evidența populației cu acte de identitate, înregistrarea de stat a actelor de stare civilă, înregistrarea de stat a persoanelor juridice, înregistrarea de stat și evaluarea bunurilor imobile, conform domeniilor de competență. O funcție pe cât de prestigioasă, pe atât de importantă și responsabilă, în cadrul căreia urmărește, în primul rând, ca cetățenii să fie scutiți de birocrație.

Spune că și-a dorit dintotdeauna să activeze în acest domeniu, datorând rezultatele obținute studiilor juridice de calitate, profesionalismului și integrității profesorilor care au contribuit la formarea sa profesională. Are și un mesaj special către actualii candidați la studii:

– Dragi viitori studenți, vă recomand cu toată încrederea programul de studii Drept din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru, Universitatea Tehnică a Moldovei!

 

(Visited 269 times, 1 visits today)