- UTM - https://utm.md -

27.07.2020: start activității Comisiei de Admitere a UTM

De mâine, 27 iulie 2020, Comisia de Admitere a UTM este pregătită să-și deschidă ușile în fața doritorilor de a-și continua studiile, la ciclurile licență și master, în cadrul celei mai prestigioase și unice universități de profil tehnico-ingineresc din țară – Universitatea Tehnică a Moldovei.

Spre deosebire de anii anteriori, pentru siguranța candidaților la studii, Comisia de Admitere va activa în campusul Râșcani al UTM, în corpurile de studii nr. 3 și nr. 6 din str. Studenților 9/7 și 9/8.  

Aici sunt așteptați candidații care au decis deja să-și depună actele în original la UTM, având o programare făcută în prealabil pentru intervalul dintre orele 8.00 și 17.00. La fel, sunt așteptați și candidații care intenționează să depună personal actele acestora sau să achite în numerar taxa pentru examinarea dosarului de admitere.

De altfel, UTM este unica universitate din Republica Moldova care a reușit să configureze Aplicația online de depunere a actelor astfel ca prin intermediul acesteia să devină posibilă și achitarea online a taxei de înscriere la concursul de admitere. 

Veniți cu încredere la UTM! Aici veți beneficia de condiții de maxim confort și siguranță, în strictă conformitate cu regimul sanitar, impus de situația epidemiologică. 

(Visited 1.962 times, 1 visits today)