Cunoscutul jurnalist Pavel ZINGAN a publicat un amplu interviu cu Dinu ȚURCANU, prorector al Universității Tehnice a Moldovei pentru informatizare, relaţia cu mediul socio-economic, imagine şi comunicare.

Intitulat sugestiv „Будущее системы образования в Молдове – эффективный микст «классики» и онлайна” – „Viitorul sistemului educațional din Moldova – un mix eficient al „clasicului” și online-ului”, interviul abordează  un subiect de mare actualitate – dezvoltarea educației online în Moldova, pe fundalul pandemiei de COVID-19, în special a bibliotecii digitale educatieonline.md, cu mii de lecții video pentru elevii claselor I-XII, înregistrate la toate disciplinele învățământului general, profil real/umanistic de către 150 de profesori din 69 instituții de învățământ preuniversitar, iar procesul continuă.

Interviul a fost publicat pe site-ul pavelzingan.md, la rubrica #EduTime susținută de compania Crunchyroll Moldova – un partener strategic și al UTM.

http://pavelzingan.md/dinu-curkanu-buduschee-sistemy-obrazovaniya-v-moldove-effektivnyj-mikst-klassiki-i-onlajna/?fbclid=IwAR342Tj7j2k8lBTDPpetfW5_qKafXr-UvJHEgNfVzw5h38UUPFmMEF0mfnU

 

 

(Visited 304 times, 1 visits today)