Absolventele programului de master „Design și dezvoltare de produs”, Facultatea Textile și Poligrafie, Universitatea Tehnică a Moldovei și-au susținut tezele în fața Comisiei de disertație „Proiectarea și modelarea îmbrăcămintei” din cadrul Facultății Design Industrial și Managementul Afacerilor, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” (Iași, Romania), obținând astfel și diploma acestei prestigioase instituții.

Este prima promoție a studiilor de master cu dublă diplomă UTM-TUIASI la FTP!

Pe data de 24 iulie 2020,  studentele FTP Cristina Lazăr, Mihaela Beșliu și Olga Samoilă și-au susținut cu succes disertațiile în cadrul ședinței publice pe platforma Google Meet.

Tematica abordată în disertații derivă din direcțiile de cercetare științifică în domeniu, fiind una foarte actuală în domeniul textilelor. Masterandele au propus abordări inovatoare și creative ale subiectelor sustenabilitate, modă durabilă, tehnologii de reciclare – reutilizare vestimentară, valorificarea patrimoniului material național, tehnologii inovaționale de imprimare 3D în industria fashion.

Sincere felicitări studentelor absolvente ale programului de master cu diplomă dublă de la Facultatea Textile și Poligrafie!

(Visited 115 times, 1 visits today)